Találkozzunk a Hegyvidéki Egészségnapon! +TANÁCSADÓ nap

Programot feltöltötte:
ittlakunk.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Ha június, akkor újra Egészségnap. Idén két tanácsadással is készülünk, amin bárki részt vehet ingyenesen.

Táplálkozási tanácsadásunkon Fenyvesi Kata Zita dietetikust kérdezhetitek. Ha bizonytalanok vagytok a divatos diétákban, egészségesebben szertnétek élni, vagy betegség miatt speciális étkezésre van szükségetek és kérdésetek lenne gyertek, ő biztosan tud segíteni.

Most először szervezünk az egészségnapra sztómaterápiás tanácsadást, hogy ne kelljen a Sztómaexpóig várni. Ha kérdésetek van a sztóma ápolásával vagy az eszközökkel kapcsolatban, akkor állandó tanácsadónkat, Horváth Katalin Beatrix sztómaterápiás nővért kérdezhetitek az Egészségnapon is.
Lehetőség van mintacsomag kérésére is, de ezt kérjük előre jelezzétek telefonon (06305442366) vagy e-mailben (zsakos@vanholnap.eu), mert csak az előre kért csomagokat visszük magunkkal.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek