Nemzetközi harcművészeti központ lehet egyszer a Testnevelési Egyetem?

Oszd meg másokkal!

Desktop
Fotó: TE
Fotó: TE

A múlt héten az International Budo University meghívására hivatalos úton két napra Japánba látogatott és három évre szóló megállapodást írt alá Mocsai Lajos, a Testnevelési Egyetem rektora, aki többek között Németh Endrével, a Küzdősport Tanszék vezetőjével tett villámlátogatást a felkelő nap országában. 

A TE és az International Budo University közötti három évre megkötött megállapodás sokrétű: oktatói, kutatói és hallgatói csereprogramokról, valamint kutatási és egyéb közös szakmai programokról is szól. A felek nem titkolt célja, hogy a szintén Dr. Shigeyoshi Matsumae (ő alapította az International Budo University-t) által létrehozott, rendkívül sikeres bécsi Budo Centerhez hasonlóan, a megújuló Testnevelési Egyetemen is épüljön ki egy hasonló küzdősport központ.

A látogatásról szóló teljes beszámolót az egyetem oldalán olvashatjátok.)

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek