Végre valami sokkal olcsóbb: megvan, ki tervezi a Testnevelési Egyetem új komplexumát

Oszd meg másokkal!

Desktop
Látványterv, Magyar Építők
Látványterv, Magyar Építők

Végre valami (sokkal) kevesebbe kerül a tervezettnél: a Testnevelési Egyetem (TE) által kiírt pályázatot egy olyan tervező cég (a Team Pannon) nyerte, akik a becsült 1,6 milliárd forint helyett 980 millióért készítik el a nagy részeltességgel meghatározott terveket.

És hogy mit is épít a Testnevelési Egyetem? A Déli pályaudvar üzemi területére (tehát nem, nem a Déli pályaudvart bontják le, hanem a pályaudvar-épület és a TE közötti, régen tehervonatok és beérkező vonatok mozgatására használt, öreg sínekkel teli területről van szó) kerül többek között jégcsarnok, multifunkciós csarnok, golf gyakorlópálya, teniszpályák, falmászó központ, futókör is. 

(A pályázat értékelését a közbeszerzési értesítőben a napi.hu fedezte fel.)

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek