Jön a jó idő, túrázzatok!

Oszd meg másokkal!

Desktop
kép: funiq.hu
kép: funiq.hu

Tavasziasra fordul az idő, aki szeret túrázni, útra kelhet már a hétvégén is. A kellemes andalgó, rácsodálkozó túrázás mellett vannak, akik egy speciális műfajt a teljesítménytúrázást részesítik előnyben. Ez talán nem olyan romantikus, de nagy előnye, hogy tudjuk előre, pontosan, mekkora távot teszünk meg, némi nevezési díj ellenében elemózsiát, frissítőt, és valami emléket is kapunk.

Egy ilyen alkalmat ajánlunk most a figyelemetekbe.

Szombaton rendezi a Rákoskerti Lemaradás Turisztikai Sport- és Szabadidő Egyesület a Normafa 10 és 20 túrákat. Bár a Normafa nevét viseli az esemény, mindkét távnál a rajt/cél a Szépjuhászné Gyermekvasút-állomáson van. A húszas túra elvisz minket egészen a Frank-hegyig, Farkas-völgyig, illetve Széchenyi-hegyig és természetesen a Normafáig, a rövidebb táv csak a Normafáig.

A hosszabb távon reggel 7-10, a rövidebben 8-10 között indítják a túrázókat.  Szintidő nincs, de a cél 15.00-kor bezár! A nevezés 900 (10 km), illetve 1200 forint. Családi nevezés esetén gyermekeknek 6 éves kor alatt ingyenes. Hallássérültek és látássérültek illetve kísérőik a túrán ingyen indulhatnak. További tudnivalók a Teljesítménytúrázók Társasága oldalán.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek