Kecskék mutatják meg a Budakeszi Vadasparkban, hogy milyen ügyesek

Oszd meg másokkal!

Desktop
fotó: Budakeszi Vadaspark
fotó: Budakeszi Vadaspark

Nem mindenki tudja, de még a közönséges házi kecskék is macskákat megszégyenítő mozgáskoordinációs képességgel és egyensúlyérzékkel rendelkeznek. Ezt mutatják meg ezek a cuki állatok szombaton, azaz május 6-án, a Budakeszi Vadaspark kecske agility show-jában. 

Az agility kifejezés az állatokkal közösen, szoros együttműködésben végzendő ügyességi sportágat takarja, egyfajta akadályversenyt, ahol az állat (esetünkben egy kecske) és a gazdája közti összhangon van a hangsúly. Vajon mivel motiválható egy kecske? Át tud ugrani egy karikán? Valóban igaz a kecskék legendás egyensúlyérzéke? A vadaspark közleménye szerint ezekre és még számos kérdésre kaphatnak választ azok, akik ellátogatnak szombaton Budakeszire és végignézik a kecske agility show-t. A kecske agility 15 órakor kezdődik.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek