Köszönjük, hogy vigyáztok az erdeinkre: állami kitüntetések augusztus huszadika alkalmából

Desktop
Kép: parkerdo.hu
Kép: parkerdo.hu

Az államalapítás ünnepe alkalmából 91-en vehették át szakmai elismerésüket az Agrárminisztériumtól. A díjazottak között voltak a Pilisi Parkerdő Zrt. szakemberei is - számolt be az ünnepségről a Parkerdő oldala.

Az ünnepnap alkalmából Nagy István agrárminiszter az Életfa Emlékplakett Ezüst fokozatát adományozta Szaszik Máriának, a Pilisi Parkerdő Zrt. nyugalmazott szakfelügyelőjének kimagasló, több évtizedes terepi erdőtervezési, erdőfelügyeleti munkájáért.

Életfa Emlékplakett Bronz fokozata elismerést kapott Koncz Antal, a Pilisi Parkerdő Zrt. Visegrádi Erdészet nyugalmazott kerületvezető erdésze a Visegrádi Erdészet Erdőanyai kerületében végzett több mint öt évtizedes szakmai és közjóléti munkájáért, a bükkös kísérletekben folyó tevékenységéért.

Miniszteri elismerő oklevelet vehetett át Molnár Ildikó Mária, a Pilisi Parkerdő Zrt. számviteli osztályvezetője a társaságnál alkalmazott pénzügyi rendszerek bevezetésében és fejlesztésében végzett munkájáért, kiváló szervezési, irányítási és ellenőrzési tevékenységéért.

Gratulálunk - és köszönjük mi is a munkájukat.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek