"Lomis foglalt végig!!'

Desktop
(fotó: ittlakunk.hu)

"Böszörményi 28-34/B-ig LOMIS FOGLALT VÉGIG!!" - ezt a feliratot illesztette egy mozgáskorlátozott igazolvánnyal is rendelkező autós a szélvédőjére belülről. A másik képet egy olvasónktól kaptuk, aki arra lett figyelmes: egy a Hollósy Simon utcában régebben prakoló kocsi ablakában megjelent egy mozgáskorlátozott jelvény. 

Nem kizárt, hogy a mozgáskorlátozotti jelek annak köszönhetőek, hogy - amint Váczi alpolgármester blogján olvastuk - "elkezdődött a kerékbilincselés a kerületben. Elsőként a 'lomisok' egyik felderítő autója találkozott a közterület-felügyelőink új módszerével. A bilincset azonban csak rendkívüli esetben fogjuk majd alkalmazni, például náluk, akik sokszor fittyet hánynak a közlekedési és parkolási szabályokra." (Nem világos, hogy a közterület-felügyelők miből állapítják majd meg, hogy ki milyen gyarkan hány fittyet.

Ha máshonnan nem is tudhatnánk, e képekből igen, hogy közeledik a lomtalanítás: a kerületben a különböző körzetekben május 24-től kezdődően május 28-ig tartó időszakban egy-egy nap helyezhetjük ki a padlásokról, pincékből és a lakásokból az úgynevezett darabos lomokat - bútorokat, háztartási gépeket, ládákat, dobozokat.

Minden körzetben egy nap áll rendelkezésre majd a lomok kitételére, hogy melyik, arról az FKF Zrt. levelet küldött az itt lakóknak. A lomokat másnap szállítják el.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek