Tüntettek a "sárgapólósok" a Mártonhegyi úton, Trócsányi miniszter házánál. A felesége leslagozta őket

Oszd meg másokkal!

Desktop
Tüntetők a Mártonhegyi úton, Trócsányi miniszer házánál
Tüntetők a Mártonhegyi úton, Trócsányi miniszer házánál

A napokban ismét tüntettek a "Nem adom a házamat" mozgalom aktivistái, a "sárgapólósok", a Mártonhegyi úton,Trócsányi László igazságügy-miniszter házánál. A csoport főleg olyan devizahiteleseket tömörít, akik az általuk fölvett devizahitelek jelentősen megemelkedett törlesztőrészleteit képtelenek visszafizetni a bankoknak. A csoport egyik szóvivője Trócsányit megalkuvó, népét eláruló értelmiséginek, illetve bankárminiszternek nevezte.

Tórcsányi felesége, aki a kertben öntözött, a slagot esetenként az utca felé irányította és lefröcskölt néhány tüntetőt. Ebből aztán heves szóváltás alakult ki, amit a tüntetők meg is örökítettek. Feljelentéssel is fenyegették a miniszternét. 

Trócsányi valószínűleg kevesebb eseményt kívánna a háza táján. A sárgapólósok már többször jártak a háznál, három éve pedig betörtek hozzá, amikor ő és családja a felső szinten aludtak, semmit sem véve észre a behatolásból. 

 

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek