Új szomszédunk a XII. kerületben: a Roszatom

Oszd meg másokkal!

Desktop
Ebbe a felújított klasszicista Beethoven utcai villába költözött a Roszatom (fotó: ittlakunk.hu)
Ebbe a felújított klasszicista Beethoven utcai villába költözött a Roszatom (fotó: ittlakunk.hu)

Emlékeztek arra a klasszicista villára a Beethoven utca 6-os szám alatt, amelyről évek hosszú során málladozott az érett sárga vakolat? Szép formával volt megáldva, ám boorzalmas állapotban volt. 

Nos, ezt a villát nemrégiben felújították, s már az is kiderült, ki költözött be az első emeletre: az orosz Roszatom atomenergia-vállalat, a paksi atomerőmű reménybeli bővítője, precízebben a Rosatom Central Europe s.r.o. Magyarországi Fióktelepe

Dolgozik itt egy igazgató, egy marketingfőnök, egy marketing-elemző és egy pr-menedzser, valamint egy asszisztens. Vagyis alighanem főleg azzal lesznek elfoglalva, hogy jó képet fessenek a paksi beruházásról. 

A villa szürke, elegáns, a hatalmas teraszon drága kerti bútorok láthatók. 

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek