Újabb gyerek tűnt el egy budai gyermekotthonból – Melisszát keresi a rendőrség

Oszd meg másokkal!

Desktop

Egy 13 éves lányt keres a rendőrség. Január 6-án egy XII. kerületi gyermekotthonból indult el Kovács Melissza, s azóta nem adott magáról életjelet. A felkutatására tett rendőri intézkedések eddig nem vezettek eredményre.

Kovács Melissza körülbelül 150 centiméter magas, barna szemű, hosszú, barna hajú. Eltűnésekor viselt ruházata nem ismert.

Bár a rendőrség nem nevezte meg pontosabban az intézményt, ahonnan a lány eltűnt, figyelemreméltó, hogy XII. kerületi intézményből már többször tűntek, sőt: elég gyakran tűnnek el gyerekek - írja az Index. Egy hete egy 17 éves fiú szintén a XII. kerületi gyerekotthon lakója volt, és onnan elindulva tűnt el (bár a körözési közleményét azóta levették a police.hu-ról, tehát valószínűleg előkerült). Ezt a fiút ráadásul ősszel már kereste a rendőrség, méghozzá kétszer is, előbb októberben, majd novemberben. A második eset után a 24.hu arról írt, hogy ebből a gyerekotthonból rövid időn belül több gyerek is eltűnt: előbb egy 15 éves fiú, majd egy kislány, aztán két fiú.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XII. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a képen látható Kovács Melisszát felismeri, , tartózkodási helyéről vagy eltűnésének körülményéről információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett hívja az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számát, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikét.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek