Most már tényleg kitiltják a kisfiúkat pofozó, nőket zaklató Sapkást és bandáját a MOM Parkból?

Desktop
"Rendszeresen gyerekeket támad meg egy titokzatos bűnbanda a budai MOM Park bevásárlóközpontban és környékén" - írtuk tavaly októberben, amikor a rendőrök elkapták a "Sapkás banda" egyik tagját. A kapucnis srácok azonban folytatták áldásosnak nem mondható tevékenységüket. A bevásárlóközpont most maga igyekszik megakadályozni a bandatagok belépését. 
 
"Saját hatáskörben megakadályozza a jövőben a MOM Park, hogy belépjen a bevásárlóközpontba a Sapkás és bandája néven elhíresült garázda csoport. Néhány tagjukat a napokban előállította a rendőrség, és bár kábítószergyanús anyagot találtak náluk, mégsem nyomoznak ellenük. Sapkásék hónapok óta rettegésben tartják a plázát, ám a sorozatos rendőrségi intézkedések ellenére továbbra is szabadlábon vannak" - írja az mno.hu.
 
A Sapkás banda egyik tagját, B. Ferencet és két társát egyébként október 21-én előállította a rendőrség, és jóllehet a fiataloknál drogot találtak. Az mno.hu érdeklődésére megerősítették, nem változott az eljárás minősítése, azaz továbbra sem Sapkásék ellen folyik a nyomozás. Így ényszerintézkedésről szó sem lehet - írja az mno.hu.
 
A Sapkás banda tagjai főleg a hölgyeket és a kisdiákokat zaklatják. Október 12-én B. Ferenc egy 13 éves tanulót ütött arcon, nem volt világos, hogy a telefonját akarták-e elvenni.  A gyerek azóta sem mer egyedül kimenni a lakásukból, pszichológusi segítségre szorul. B.-t őrizetbe vették, de 72 óra múlva elengedték, mert az ügyészség nem tartotta indokoltnak az előzetes letartóztatására vonatkozó rendőrségi indítványt. A biztonsági szolgálat több tucat alkalommal intézkedett a banda ellen, még a rendőröket is kihívták. 
 
 
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek