Visszáruból falatoznak a galambok a Délinél

Oszd meg másokkal!

Desktop
fotó: Facebook
fotó: Facebook

Érthetően indulatokat váltott ki tegnapi cikkünk, amelyben a Déli pályaudvari CBA Príma hátsó bejáratánál tárolt péksüteményekre hívtuk fel a figyelmet. Ugyanis a rekeszek tetején galambok falatoznak, szálldosnak.

Jeleztük, nem derült ki a képekről, hogy a polcra kerülés előtti áruról van szó, vagy ez már a maradék. A Facebook-megosztások alatti kommentekből kiderült, a visszárut látjuk.

„ Ép aznap dolgoztam a CBA hátsó portáján. Az az árú amit "ettek a galambok" 2 napja ki lett vonva a forgalomból. Csak még nem jött érte a szállító, hogy meg semmisítsék. Úgyhogy bekaphatja a fasz@mat minden rosszindulatú ember” - írta Sándor.

Valamivel indulatmentesebb változatban Zoltán is erre erősített rá.

„Az senkit se zavarjon h ez mind a megmaradt "selejt" vagyis szaraz pekaru mivel a pekarukat a cbaban helyben sutik kb 1,5 eve de aki jar oda az latja is h a frissen sutott meleg pekarukat folyamatosan viszik ki a vasarloknak kocsikon!!!”

Azt már mi tesszük hozzá, hogy léteznek most már olyan civil kezdeményezések, amelyek az üzletláncok megmaradt élelmiszerfeleslegét juttatják el a rászorulókhoz. Emellett a galambok etetése kenyérrel, péksüteménnyel nemcsak veszélyes az állatokra, de még tilos is Budapesten.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek