Tömeg, káosz a Tescóban: péntek estére hosszú sorok alakultak ki az áruházakban

Oszd meg másokkal!

Desktop
Hosszú sorok a kasszáknál (forrás: ittlakunk.hu)

Pénteken 16 órától 24 óráig, szombaton pedig 10 órától 24 óráig sztrájkolnak a Tesco-Global Zrt. munkavállalói. 

Péntek estére hosszú sorok alakultak ki az áruházlánc kasszáinál, de békésen várakoztak a vásárlók, hogy sorra kerüljenek. Ahogy az alkalmazottaktól megtudtuk, a Tesco alkalmazottai sztrájkolnak, a diákmunkások azonban továbbra is dolgoznak, így többnyire őket ültetik a kasszákba. Sőt, próbálja az áruház átszervezni a diákmunkásokat, a 15. kerületi áruházból például volt olyan diák, akit a Camponába helyeztek át, hogy működhessen az üzlet.

A Tesco áruházak többsége nyitva tart, jelenleg 6 hipermarket, és több kisebb üzlet bezárását rendelték el. Ez azonban folyamatosan változhat. Aki a Tescóba készül, mindenesetre hosszabb időt szánjon a bevásárlásra.

Címkék: 
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek