Egy éjszakára fehérbe öltözött a Hegyvidék Bevásárlóközpont

Desktop
Fehér Éjszaka - június 25-én a Hegyvidék Bevásárlóközpontban
Fehér Éjszaka - június 25-én a Hegyvidék Bevásárlóközpontban
Kihagyhatatlan kedvezmények, fantasztikus hangulat, divatbemutatók, sztárok és számos meglepetés várta mindazokat, akik tetőtől-talpig gyöngyház, elefántcsont vagy épp bézs színben részt vettek a Hegyvidék Bevásárlóközpont Fehér Éjszaka partyján. 
 
A hagyományteremtő, nyárindító rendezvény június 25-én, este 7 órától éjfélig exkluzív lounge hangulattal, Rakonczai Imre koncerttel, gasztro kalandozással és rengeteg színes programmal igyekezett felejthetetlenné tenni a fehérbe öltözött vendégek éjszakáját. 
 
Az este központi témája természetesen a divat volt: felsorakoztak a legújabb trendek, csinos modellek mutatták be az idei nyár legstílusosabb fürdőruháit és strandviseleteit, a bevásárlóközpont üzletei pedig nem csak hosszabbított nyitvatartással, de fergeteges kedvezményekkel is várták a látogatókat. 
 
A hófehérbe bújt vendégsereg között neves magyar sztárok és előadóművészek is felsorakoztak. Ellátogatott hozzánk Szellő István, a hölgykoszorút Sütő Enikő színesítette és a kedvünkért fehérbe bújt Lagzi Lajcsi és Varga György is. 
 
A bevásárlóközpont -1 szintje igazi kis mini Las Vegassá változott pókerasztallal, rulettel és kirobbanó hangulattal. A rengeteg bérlői felajánlásnak köszönhetően tombolán is próbára tehette a szerencséjét a társaság, sokan közülük értékes nyereményekkel és életre szóló élményekkel gazdagodtak. 
 
A nyár legforróbb fehér éjszakája persze nem csak a vásárlásról szólt: az ízlelőbimbóknak, a konyhaművészetnek és a finom italoknak legalább ugyanakkora szerepe volt a hangulat fokozásában. Az érkezőket színes welcome drink fogadta, az üzletekben ínycsiklandó falatkák, mámorító édességek, valamint minőségi bor és pezsgőválaszték állt a divat szerelmesei és a nézelődők rendelkezésére is. 
 
Reméljünk minden kedves vendég olyan jól érezte magát, ahogy ez az eseményről készült videón és a fotókon is látszik. Akkor sem kell szomorkodni, ha esetleg lemaradt volna rendezvényünkről, hiszen már most biztosak vagyunk benne, hogy “jövőre, veletek, ugyanitt” találkozunk.
 
Fotók és link a videóhoz: http://hegyvidekkozpont.hu/feher-ejszaka
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?